UNESCO Associated Schools

Εγγραφές 2024-2025

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2024-2025 εδώ.

Υποτροφίες 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 633 333
FAX. 2310 675 021

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Γιορτή Ωδείου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», καθώς και των Ομίλων της Zώνης δραστηριοτήτων. 

Τα τμήματα μπαλέτου και μοντέρνου χορού ετοίμασαν για τους συμμαθητές τους πρωτότυπες χορογραφίες ενώ ο όμιλος παραδοσιακών χορών παρουσίασε χορούς από τoν Πόντο και τη Μακεδονία. Τις χορογραφίες των τμημάτων επιμελήθηκαν οι εκπαιδεύτριες των ομίλων κ. Ορφανίδου Δώρα, κ. Καζακαντώνη Στέλλα και κ. Ζαρογιάννη Ειρήνη.

Το θεατρικό, με σκηνοθέτη τον θεατρολόγο Δανιήλ Κυριάκο, παρουσίασε μία πολύ συγκινητική παράσταση για την αγάπη, τη φιλία και την αποδοχή. 

Οι μαθητές του Ωδείου και συγκεκριμένα των τμημάτων Πιάνου, Κιθάρας και Φλάουτου, εμφανίστηκαν σε ντουέτα ή σόλο έργα, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, έργα του κλασικού ρεπερτορίου, καθώς και δικές τους συνθέσεις! Η προετοιμασία των μαθητών έγινε από τους καθηγητές του Ωδείου, κ. Μελίνα Ατρείδου, κ. Κώστα Χατζηκωστή, κ. Λίνα Τσέρνου και κ. Ηρώ Μενέγου

Η Ορχήστρα του Κολεγίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Λίνας Τσέρνου, μας ταξίδεψε με γνώριμες μελωδίες και μας χάρισε μοναδικές μουσικές στιγμές. Την εκδήλωση έκλεισε η Χορωδία του Κολεγίου, υπό τη διεύθυνση του κ. Θανάση Χατζηγιάννη, η οποία, για άλλη μία φορά, μας γέμισε χαρά με τις χριστουγεννιάτικες νότες και αποχαιρέτισε τους μαθητές, τραγουδώντας τα Κάλαντα Ικαρίας, σε σύμπραξη με την Ορχήστρα.

Μουσικοί, χορευτές, μαθητές και δάσκαλοι ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα, δίνοντας ραντέβου για επόμενες καλλιτεχνικές συναντήσεις το 2024!

Διαγωνισμός Αγγλικών '24

10ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού



- Διαβάστε περισσότερα


- Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

11ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

- Διαβάστε περισσότερα

«Καγκουρό» 2024


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2023