UNESCO Associated Schools

Εγγραφές 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

Υποτροφίες 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 633 333
FAX. 2310 675 021

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

4η Συνάντηση Εργασίας του προγράμματος Comenius στην Πολωνία

Το πρόγραμμα Comenius “Let the forests breathe" που υλοποιεί το σχολείο μας διανύει αισίως το 2ο χρόνο υλοποίησής του ενώ από τις 12 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Dabrowa Gοrnicza στην Πολωνία η 4η συνάντηση εργασίας των εκπαιδευτικών όλων των ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν σε αυτό.

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν ο κ. Τάσος Μπάρμπας, δάσκαλος και υπεύθυνος της δράσης, καθώς και ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος του Νηπιαγωγείου μας, ο οποίος συμμετέχει στην Παιδαγωγική Ομάδα του έργου με την μεταπτυχιακή του ειδικότητα ως Πληροφορικός.

Στη συνάντηση όλοι οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τις εργασίες που πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριές τους κατά τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς, προγραμμάτισαν τις επόμενες δραστηριότητες του προγράμματος, ενώ ο κ. Τάσος Μπάρμπας παρουσίασε στην ευρωπαϊκή ομάδα υλοποίησης του έργου το πρόγραμμα της επόμενης συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο σχολείο μας, το χρονικό διάστημα από 15 έως και 20 Φεβρουαρίου 2012.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί όλων των χωρών παρακολούθησαν ειδική παρουσίαση από τους Πολωνούς μαθητές/τριες με τραγούδια και θεατρικό δρώμενο σχετικά με τα δάση και την ανάγκη προστασίας τους, αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά από τις χώρες τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες με του Πολωνούς συναδέλφους τους, ενώ ξεναγήθηκαν και σε σημαντικά αξιοθέατα της πόλης στην οποία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, αλλά και στις γύρω περιοχές.


4th staff comenius meeting_Poland-1
Ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, μαζί με συναδέλφους
από τη Βουλγαρία και την Πολωνία.
4th staff comenius meeting_Poland-2  Προετοιμασίες πριν από την έναρξη των εργασιών της συνεδρίασης της ευρωπαϊκής ομάδας των εκπαιδευτικών του προγράμματος.
4th staff comenius meeting_Poland-4O υπεύθυνος δράσης του προγράμματος για την Ελλάδα, κ. Τάσος Μπάρμπας, μαζί με μαθητές από την Πολωνία. 4th staff comenius meeting_Poland-8
Η υπεύθυνη δράσης για την Πολωνία μοιράζει με μια μαθήτρια του σχολείου της τριαντάφυλλα στους εκπαιδευτικούς όλων των ευρωπαϊκών χωρών.
4th staff comenius meeting_Poland-5  Μαθητές και μαθήτριες από την Πολωνία τραγουδούν τραγούδια για τα δάση. 4th staff comenius meeting_Poland-6  Μαθητές και μαθήτριες από την Πολωνία παρουσιάζουν θεατρικό έργο για τα δάση και για την ανάγκη προστασίας τους.

Διαγωνισμός Αγγλικών '24

10ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού


- Διαβάστε περισσότερα


- Παράταση Υποβολής Εργασιών

11ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

- Διαβάστε περισσότερα

«Καγκουρό» 2024


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2023