UNESCO Associated Schools

Εγγραφές 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

Υποτροφίες 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 633 333
FAX. 2310 675 021

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

1000 μαθητές, από 24 σχολεία της χώρας, στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με τίτλο: «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα». Η Γ΄ φάση του Διαγωνισμού ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου! Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη χρονιά συμμετείχαν 24 Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα και στις πρώτες δύο φάσεις πήραν μέρος πάνω από 1.000 μαθητές!  

Στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, είχαμε την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχουν, ως μέλη της Κριτικής Επιτροπής, η Πρόεδρος του Συμβουλίου των Λασαλιανών Σχολείων της Ελλάδας και Φιλόλογος, κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. κ. Μαρία Μητσιάκη και η  κ. Παναγιώτα Βαϊδάνη, Φιλόλογος και δασκάλα του Σχολείου μας. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διακριθέντες μαθητές του τελικού, αλλά και σε όλους τους μαθητές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις τάξεις τους και να φτάσουν μέχρι αυτόν.

Για την Ε΄ τάξη, την πρώτη θέση κατέλαβε ο μαθητής Αχιλλέας Α.Κ. (1ο Πειραματικό Δ.Σ. Θεσν/νίκης) και τη δεύτερη θέση ο μαθητής Κωνσταντής Σ. (Εκπαιδευτήρια Μ. Μπακογιάννη).

Για τη ΣΤ΄ τάξη, την πρώτη θέση κατέλαβε ο μαθητής Αναστάσιος Β. (2ο Δ.Σ. Κουφαλίων) και τη δεύτερη θέση η μαθήτρια Ναυσικά –Μαρία Κ. (Εκπαιδευτήρια Μ. Μπακογιάννη).

Η μεγάλη συμμετοχή των παραπάνω σχολείων και η πρόθυμη προσέλευση των μαθητών, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, καθιστούν τον διαγωνισμό αυτόν πλέον θεσμό για το εκπαιδευτικό γίγνεσθαι της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή και τη συνεργασία και ευχόμαστε αυτή να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές! 

Διαγωνισμός Αγγλικών '24

10ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού


- Διαβάστε περισσότερα


- Παράταση Υποβολής Εργασιών

11ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

- Διαβάστε περισσότερα

«Καγκουρό» 2024


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2023