UNESCO Associated Schools

Εγγραφές 2024-2025

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2024-2025 εδώ.

Υποτροφίες 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 633 333
FAX. 2310 675 021

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

«Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας» για το πρόγραμμα « Interwaves/ Intervagues »

Η Εθνική Επιτροπή Υποστήριξης της δράσης eTwinning απένειμε στο Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» την «Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας», για το έργο που εκπόνησε η καθηγήτρια γαλλικών του σχολείου μας κ. Πηνελόπη Σταυρίδου με τους μαθητές της ΣΤ3΄ Δημοτικού, το σχολικό έτος 2020-2021, με τίτλο: “Interwaves/ Intervagues”!

Σας παραθέτουμε τα λόγια από την αξιολόγηση του έργου μας, με βάση την Εθνική Επιτροπή Υποστήριξης  της δράσης eTwinning:

«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Interwaves / Intervagues". Αυτό σημαίνει πως η εργασία της υπεύθυνης εκπαιδευτικού, η εργασία των μαθητών και του σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα αυτού του μοναδικού επιτεύγματος, θα λάβετε το αντίστοιχο πιστοποιητικό, το οποίο θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.»

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ) σε εκπαιδευτικούς συμμετέχοντες σε έργο το οποίο: 

  • Έχει προταθεί για Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας από τουλάχιστον έναν Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης, μετά από μια διαδικασία διαλογής. Κάθε Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης προωθεί το καλύτερο ένα τρίτο των έργων που τιμήθηκαν με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με βάση τη βαθμολογία τους, όσον αφορά στην ποιότητά τους
  • Περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο εταίρους που έχουν λάβει την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται μόνο μία φορά ετησίως και παρουσιάζεται στη Διαδικτυακή Πύλη του eTwinning.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο μας απέσπασε ήδη 5 Εθνικές και 5 Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας!

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στην εκπαιδευτικό μας και στους καταπληκτικούς μαθητές μας, για τη συνεργασία τους, σε μια δύσκολη χρονιά, λόγω της υγειονομικής κρίσης. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, η δημιουργικότητα και η διάθεση για ποιοτική δουλειά των μαθητών μας στη γαλλική γλώσσα, απέφεραν τους εξαιρετικούς καρπούς μιας πολύ καλά οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας, που διακρίθηκε πλέον και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!

Από τη Διεύθυνση του 

Δημοτικού Σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Διαγωνισμός Αγγλικών '24

10ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού



- Διαβάστε περισσότερα


- Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

11ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

- Διαβάστε περισσότερα

«Καγκουρό» 2024


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2023