UNESCO Associated Schools

Εγγραφές 2024-2025

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2024-2025 εδώ.

Υποτροφίες 2023-2024

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2023-2024 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 633 333
FAX. 2310 675 021

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, από τις 09.00΄έως τις 15.00΄.

Αυτή τη χρονιά, το Φεστιβάλ του Κολεγίου συνεργάστηκε με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Εκπρόσωποι του παραπάνω Συλλόγου βρίσκονταν στον χώρο του σχολείου και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις, τους στόχους και τις ανάγκες τους. Συγκίνηση προκάλεσαν τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down με τα εκπληκτικά προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και με τη συμμετοχή τους στο Ποδόσφαιρο. Προκειμένου να ενισχύσουμε τη δράση τους, πραγματοποιήθηκε μεγάλη λαχειοφόρος αγορά. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στον Σύλλογο.

Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχώρισαν το χοροθέατρο του ομίλου Μοντέρνου Χορού του Δημοτικού και του Γυμνασίου, «Στο Νησί των Συναισθημάτων» του Μάνου Χατζηδάκι, τα προγράμματα του ομίλου Μπαλέτου και η Έκθεση Ζωγραφικής του «εργαστηρίου Εικαστικών» του σχολείου μας, που παρουσιάστηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου. Εντύπωση προκάλεσαν στον κόσμο οι παρουσιάσεις των ομάδων της Ρομποτικής «ROBOT HOOD» και «ROBOT JUNIOR».

Στο αθλητικό μέρος του Φεστιβάλ, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι επιδείξεις του ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής και του Στίβου του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, η παρουσίαση του TAE KWON DO του Νηπιαγωγείου, οι αγώνες και τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Αντισφαίρισης του Δημοτικού, ενώ ξεχώρισαν για το πάθος και την αγωνιστικότητα οι Αγώνες Ενηλίκων του Συλλόγου Διδασκόντων Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με ομάδες Γονέων και Αποφοίτων, στα γήπεδα του Κολεγίου μας.

Με μεγάλη χαρά, επίσης, υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι τον g.m. Krum Georgiev (chess grandmaster). Άκουσαν με προσοχή τη διάλεξή του, που αφορούσε τις νικηφόρες παρτίδες του επί του Ρώσου Παγκοσμίου Πρωταθλητή Gary Kasparov, και προσπάθησαν να τον κερδίσουν στον αγώνα σκάκι simultané.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και εκπαιδευτές για την εξαιρετική και ποιοτική δουλειά που παρουσίασαν με τους μαθητές τους, καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν με διάθεση, χαρά και ενθουσιασμό στο 11ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Διαγωνισμός Αγγλικών '24

10ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού



- Διαβάστε περισσότερα


- Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

11ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

- Διαβάστε περισσότερα

«Καγκουρό» 2024


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2023