Εγγραφές 2019-2020

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2019-2020 εδώ.

Υποτροφίες 2018-2019

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2018-2019 εδώ.

GDPR

Πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων | Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Καριέρα στο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ημερολόγιο

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Vacances d’ été ΙΙ

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι και λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι κατασκηνωτές του Vacances d’ été II συναντήθηκαν και πάλι για να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών! Τα παιδιά  ανακάλυψαν τον κόσμο των παραμυθιών, μέσα από πολλά κείμενα και ποικίλες δραστηριότητες, αναπτύσσοντας  τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Έγιναν  μικροί συγγραφείς και δημιούργησαν το δικό τους παραμύθι με το δικό του, ξεχωριστό τραγούδι. Επίσης, ασχολήθηκαν με τη ρομποτική και διασκέδασαν παίζοντας παραδοσιακά παιχνίδια.

Ο στόχος για φέτος ήταν να ταξιδέψουμε και να «ανακαλύψουμε τον κόσμο των παραμυθιών!». Προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε τις πτυχές της προσωπικότητας του κάθε παιδιού, να αναδείξουμε τις δυνατότητές του και, φυσικά, να  τα ενεργοποιήσουμε.

Όλοι μαζί χορέψαμε, δημιουργήσαμε πρωτότυπες κατασκευές με πηλό, εκφραστήκαμε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και παίξαμε κουκλοθέατρο. Ανακαλύψαμε, επίσης, μέσα από πειράματα, τις δυνάμεις των πλανητών και κάπου εκεί,  συναντήσαμε και τον μικρό πρίγκιπα!

Στο μακρύ μας ταξίδι μάθαμε, μέσα από πολλές παιγνιώδεις δραστηριότητες, αγγλικά και γαλλικά. Ασχοληθήκαμε, διασκεδάσαμε και ήρθαμε σε επαφή με πολλά ομαδικά και ατομικά αθλήματα, όπως την καλαθοσφαίριση, το ποδόσφαιρο, την πετοσφαίριση, τη χειροσφαίριση, την ενόργανη γυμναστική, το τένις, τον στίβο, το jundo, το tae kwon do, την ποδηλασία κ.ά.

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '19

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '19

5ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

- Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 201/8 - 2019

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2018

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007