Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

“Open Day” – “Journée Port Ouvertes”

“Open Day” – “Journée Port Ouvertes”
Στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Το «Open Day -  Ημέρα Γνωριμίας» του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» αποτελεί μια γιορτή πολλαπλών δράσεων που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς και φίλους και να περάσουν μια όμορφη ημέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν.  Κάθε χρονιά, το Open Day έχει συγκεκριμένη θεματική.  Έτσι, οι δραστηριότητες ποικίλουν ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.   Εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, «escape rooms», διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου, Θεατρικά - χορευτικά δρώμενα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, δράσεις εθελοντισμού, φιλαναγνωσίας, book bazaar κ.ά.

Στο «Open Day -  Ημέρα Γνωριμίας» συμμετέχουν όχι μόνο μαθητές/τριες του Κολεγίου μας αλλά και μαθητές/τριες από σχολεία όλης της Περιφέρειας.

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007