Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Club Χορωδίας 2016-2017

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς και κάνοντας μια ανασκόπηση των όσων πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκειά της, όσον αφορά στον τομέα του club της χορωδίας, πρέπει να τονίσουμε πρώτα απ’ όλα, πως τα παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτή, έζησαν στιγμές μοναδικές, οι οποίες θα τους συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή τους και θα τις αναπολούν με μια γλυκιά νοσταλγία.

Και φυσικά δεν εννοούμε μόνο τις εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ, τα βραβεία στους διαγωνισμούς και την ηχογράφηση σε studio, τα οποία σημάδεψαν τη φετινή χρονιά, αλλά, κυρίως, ολόκληρη τη διαδικασία της μύησης των παιδιών στα τεράστια οφέλη του ομαδικού τραγουδιού. 

Όπως ανέφεραν τα ίδια τα παιδιά, με όση αυτογνωσία μπορούν να διαθέτουν στην παιδική ηλικία, χάρηκαν το ομαδικό τραγούδι, που τους βγάζει απ’ το «εγώ» και τους τοποθετεί στο «μαζί», έγιναν πιο κοινωνικά και υπεύθυνα, έμαθαν να μοιράζονται τη χαρά της δημιουργίας που έρχεται από την ομαδική δουλειά, χαλάρωσαν από το στρες της ημέρας, εξέφρασαν αλλά και δυνάμωσαν τα συναισθήματα μέσα τους, τα οποία επίσης μετέδωσαν τόσο στο κοινό όσο και στους υπόλοιπους της ομάδας και ανέπτυξαν την αυτοεκτίμηση μέσα από τη διαδικασία της διαμόρφωσης της επιτυχίας.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για περισσότερη διασκέδαση, καινούργιες μουσικές προκλήσεις, χαρούμενη παρέα και όλα αυτά με τη μουσική που όλους μας συναρπάζει. 
Καλό Καλοκαίρι!

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007