Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Δημοτικού
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2016 - 2017, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σχολείο μας και να ευχηθούμε σε σας και στα παιδιά σας μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.  Η καλή συνεργασία είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την ευόδωση των προσπαθειών μας και είμαστε σίγουροι πως θα είναι άριστη.
Η σχολική χρονιά ξεκινάει με επιτυχίες. 100 % επιτυχία στα πτυχία Αγγλικών και Γαλλικών για τους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού μας, το οποίο από τη φετινή σχολική χρονιά είναι πλήρως ανακαινισμένο. Η Διεύθυνση του Κολεγίου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους και πάντα σεβόμενη τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και τους σύγχρονους τρόπους προσέγγισης των μαθητών του, προχώρησε σε ανακαίνιση του Δημοτικού μας και στη δημιουργία έτσι μιας ανανεωμένης και δυναμικής σχολικής μονάδας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η αρχιτεκτονική, τα χρώματα και οι νέες δομές επηρεάζουν κατα πολύ τη μάθηση και ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την έκφραση. Ο σωστός φωτισμός, οι ισορροπημένες γραμμές και τα χρώματα, η ακουστική και η διαρρύθμιση του χώρου βοηθούν τα μέγιστα στη διδασκαλία.  Με αυτό το κριτήριο, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" προχώρησε σε ανακαίνιση του Δημοτικού σε τρία επίπεδα:

1. Αλλαγή του ισογείου, 1ου και 2ου ορόφου με νέες αίθουσες διδασκαλίας, βοηθητικούς χώρους, τραπεζαρία,  γραφεία και  πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες.
2. Αναβάθμιση όλων των αιθουσών διδασκαλίας, αλλά και των βοηθητικών αιθουσών, με νέα μέσα τεχνολογίας και σύγχρονο εξοπλισμό.
3. Αναδιαμόρφωση των γηπέδων και της αυλής της Α΄Δημοτικού.
Στο ευχάριστο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ" η εμπειρία συναντά τη σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη και η ομαδοσυνεργατική μέθοδος ενισχύει την έκφραση και την καινοτομία.

Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία!
Με εκτίμηση
Αλεξάνδρα Λαπουρίδου
Διευθύντρια Δημοτικού "ΔΕΛΑΣΑΛ"
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Ώρες επικοινωνίας διδακτικού προσωπικού 2016-2017


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Συμβουλευτική Γονέων

Το Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, αλλά και στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής συνεργασίας σχολείου και γονέων, διοργανώνει κάθε χρόνο «Απογευματινές ενημερωτικές συναντήσεις». Στις συναντήσεις αυτές συζητούμε και αναλύουμε θέματα καθημερινά που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σε σχέση με το γνωστό – άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '17

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών

3ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

- Διαβάστε περισσότερα
- Αποτελέσματα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007