Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγραμμα "Γνωρίζω τη βιβλιοθήκη του σχολείου μου" - Τάξεις Β΄ έως ΣΤ΄

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (τάξεις Β΄ εως ΣΤ΄),  ανά μικρές ομάδες εργασίας,  ξεκίνησαν τις περιηγήσεις τους στον νέο χώρο της βιβλιοθήκης και είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Γνωρίζω τη βιβλιοθήκη του σχολείου μου», ενημερώθηκαν για το τμήμα της βιβλιοθήκης, το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε ηλικιακή ομάδα, και τα βιβλία που περιλαμβάνει. Συζητήθηκαν οι κανόνες, ο τρόπος με τον οποίο  θα πρέπει να επιλέγουν βιβλία για δανεισμό και ο χρόνος των διαλειμμάτων, στα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη.

Με μεγάλη θέρμη, οι μικροί μαθητές προσέρχονται στα καθορισμένα διαλείμματα στη βιβλιοθήκη του σχολείου, για να δανειστούν βιβλία και, με αξιέπαινη συνέπεια, εφαρμόζουν τους κανόνες δανεισμού! Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος, με απώτερο στόχο να μάθουν οι μαθητές και μαθήτριες να χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη, τόσο στη μαθητική όσο και αργότερα στην ακαδημαϊκή τους ζωή.


Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007