Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Δημιουργική ανανέωση και εξέλιξη

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», πρωτοπόρο στις εξελίξεις, από την εποχή της ίδρυσής του, το 1888, εξακολουθεί και σήμερα να οδηγεί την εκπαίδευση των παιδιών και των νέων σε καινοτόμους ατραπούς και να αξιοποιεί τα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα της εποχής μας.

Η Διεύθυνση του Κολεγίου αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους και σπεύδει, με σεβασμό, να ανταποκριθεί σ’ αυτές. Διεθνείς μελέτες δείχνουν ότι η αποτελεσματική μάθηση προϋποθέτει όχι μόνο τη χρήση νέων και προηγμένων μεθόδων διδακτικής και τεχνολογίας, αλλά και ένα ευχάριστο, σύγχρονο, οικογενειακό και ασφαλές περιβάλλον, που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εμπνέονται, να δημιουργούν και να προοδεύουν.

Με αυτά τα κριτήρια, λοιπόν, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προχώρησε στην ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού του Σχολείου και ανακαίνισε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, τους βοηθητικούς χώρους, την τραπεζαρία, τα γραφεία, τα γήπεδα και τον αύλειο χώρο της Α΄ Δημοτικού. Επίσης, εξόπλισε όλες τις αίθουσες με νέα μέσα τεχνολογίας (υπολογιστές, διαδραστικούς προτζέκτορες, iPads και Apple Tvs), ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να εμπνέει την έκφραση και την καινοτόμο δημιουργία στα παιδιά.

Με ανανεωμένες εγκαταστάσεις και στο πανέμορφο φυσικό του περιβάλλον, το Δημοτικό του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ένα νέο σχολείο με μεγάλη, όμως, ιστορία και παράδοση, υποδέχεται τους μαθητές του και τη νέα σχολική χρονιά!

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007