Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Οι όμιλοι του Δημοτικού "ΔΕΛΑΣΑΛ" στο "Back2SchoolDay" της Χ.Α.Ν.Θ.

Το Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις  της Χ. Α. Ν. Θ. η εκδήλωση με τίτλο “Back2SchoolDay”. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη διάθεση προσφοράς, δεκάδες μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε δράσεις που, πραγματικά, ήταν αφιερωμένες στα παιδιά. 

Το Δημοτικό “ΔΕΛΑΣΑΛ” συμμετείχε στην εκδήλωση με την ομάδα ποδοσφαίρου Β´ και Γ´ τάξης, καθώς και με τον Όμιλο του σκάκι
Στο ποδόσφαιρο οι μαθητές έπαιξαν με την ακαδημία της Χ,Α,Ν,Θ.  Η προσπάθεια και ο ζήλος που έδειξαν οι μικροί μας αθλητές ήταν αξιέπαινη.  Ακολούθησαν πιστά όλες τις οδηγίες του υπεύθυνου προπονητή, πέτυχαν πολλά τέρματα, διασκέδασαν και χάρηκαν τον αγώνα με τους φίλους τους.
Ο όμιλος σκάκι του Κολεγίου προσκάλεσε τον πρωταθλητή Ελλάδας Αντώνη Παυλίδη και διοργάνωσε έναν αγώνα σιμουλτανέ με 12 σκακιέρες, για όλους τους λάτρεις του αθλήματος. Επίσης, οι προπονητές του ομίλου σκάκι, χρησιμοποιώντας την επιδαπέδια σκακιέρα και τα μεγάλα πιόνια, προσέλκυσαν όλους τους μικρούς φίλους που ήθελαν να γνωρίσουν το υπέροχο αυτό άθλημα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το “καλάθι” του “Όλοι μαζί μπορούμε” γέμισε με τρόφιμα μακράς διαρκείας, που προσφέρθηκαν απ´ όλους τους παρευρισκόμενους.

Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές και γονείς, για την προσπάθεια, την προσφορά και την παρουσία τους. Για μια ακόμα φορά, αποδείξαμε πως “Μαζί και από Κοινού”, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!  Καλή σχολική χρόνια σε όλους και όλες!

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007