Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Εκπαιδευτική εκδρομή της E’ τάξης στην Κωνσταντινούπολη

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ε’ τάξης που ασχολείται με τα βυζαντινά μνημεία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργάνωσε μια υπέροχη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σημαντικά μέρη της πόλης. Περάσαμε από τα υπέροχα βυζαντινά τείχη, επισκεφτήκαμε το Μπαλουκλί, τους Τάφους των Πατριαρχών και τη Μεγάλη Σχολή του Γένους. Επίσης, πήγαμε στο Υδραγωγείο και κάναμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Βέβαια, θαυμάσαμε τη μοναδική Αγία Σοφία και τα υπέροχα ψηφιδωτά στη Μονή της Χώρας. Βέβαια, χαλαρώσαμε κιόλας με διάφορους τρόπους… Κάνοντας διάφορα ψώνια και τρώγοντας υπέροχα φαγητά και γλυκά στην πλατεία Ταξίμ, «ταξιδεύοντας» στην τεράστια αγορά της Κωνσταντινούπολης, το Καπαλί Τσαρσί, ενώ ολοκληρώσαμε την εξαιρετική εκδρομή μας στο «Μινιατούρκ», όπου είδαμε όλα τα μνημεία της Βασιλεύουσας αλλά και ολόκληρης της χώρας σε μινιατούρες!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της εκδρομής, και ένα τεράστιο «ΜΠΡΑΒΟ» στα παιδιά, που εκπροσώπησαν επάξια το Σχολείο μας!

Οι δάσκαλοι της τάξης

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007