Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΑΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Οι μαθητές των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού μας σχολείου τίμησαν την ημέρα του εορτασμού του Ιδρυτή των σχολείων μας, Ιωάννη-Βαπτιστή Δελασάλ, με μία ιδιαίτερη εξόρμηση, κάνοντας ΠΡΑΞΗ τη ρήση του ότι «το θεμέλιο και ο λόγος ύπαρξης του λασαλιανού σχολείου είναι η ΑΓΑΠΗ που προσφέρεται σε όλα τα άτομα, κυρίως, στους φτωχούς, με τη μεσολάβηση των εκπαιδευτικών».

Έτσι, την Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015, στις 09.00΄ π.μ. η ποδοσφαιρική ομάδα του Δημοτικού «Ι.Μ. ΔΕΛΑΣΑΛ», συνοδευόμενη από τις τάξεις Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄, έδωσε ένα ηχηρό «παρών» στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο με τη συμμετοχή 20 σχολικών ομάδων, 30 ομάδων Ακαδημιών και 8 ομάδων Παλαίμαχων, με στόχο να στηρίξουν τα χιλιάδες παιδιά που μας χρειάζονται.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα και τον προπονητή ποδοσφαίρου του Δημοτικού «Ι.Μ. ΔΕΛΑΣΑΛ» για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της εθελοντικής οργάνωσης, καθώς και στους/στις μαθητές/τριες και τους/τις δασκάλους/ες της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, που υποστήριξαν με θέρμη και ενθουσιασμό την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχόμαστε τα παιδιά μας να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, χαρίζοντας χαμόγελα σε εκείνους που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η Υπεύθυνη της Ζώνης Δραστηριοτήτων

Βάνα Βενιάδου

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007