Εγγραφές 2018-2019

Διαβάστε περισσότερα για τις Εγγραφές του Σχολικού Έτους 2018-2019 εδώ.

Υποτροφίες 2018-2019

Διαβάστε περισσότερα για τις Υποτροφίες του Σχολικού Έτους 2018-2019 εδώ.

Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" και Νέες Τεχνολογίες

Το Κολέγιό μας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του τρόπου επικοινωνίας και συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα (τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς), έχει προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ένταξη νέων τεχνολογιών στους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας, ώστε να εξελιχθεί και να εμπλουτιστεί το επίπεδο ενημέρωσης και διοχέτευσης της πληροφορίας.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Έγινε ανανέωση της ιστοσελίδας του Κολεγίου μας (www.delasalle.gr). Μέσα από ένα σύγχρονο, δυναμικό και καλαίσθητο περιβάλλον, ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί, εκτός των άλλων, για την ιστορία και τη φιλοσοφία των Λασαλιανών Σχολείων, για τη «Ζωή στο Σχολείο», όπου γίνεται περιγραφή των διαφόρων δράσεων, για τις μεγάλες εκδηλώσεις που οργανώνονται από το Κολέγιό μας κ.α.. Επίσης, μπορεί να έχει πρόσβαση στα νέα των Συλλόγων γονέων και αποφοίτων, αλλά και στις επιμέρους ιστοσελίδες των τριών βαθμίδων του Κολεγίου:

2. Αισθανόμενο τις νέες ανάγκες επικοινωνίας και πληροφόρησης, το Κολέγιό μας έχει πλέον μια δυναμική παρουσία στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media). Η πρόσβαση σε αυτά γίνεται μέσω των εξής διευθύνσεων:

3. Τέλος, μέσα από μία καινοτόμo εφαρμογή (application) για «έξυπνες» κινητές συσκευές (smartphones & tablets) με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, μπορείτε να μάθετε τα νέα των τριών βαθμίδων του Κολεγίου μας και τον προγραμματισμό των δράσεών τους.

Τις εφαρμογές αυτές μπορείτε να τις εγκαταστήσετε στις συσκευές σας μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές (καταστήματα) των λειτουργικών συστημάτων (Play για Android συσκευές και App Store για iOS συσκευές), κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη κλειδί delasalle ή δελασαλ.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», με παρουσία και προσφορά 125 ετών στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, πιστό και συνεπές στις αρχές του Ιδρυτή του, Jean-Baptiste De La Salle, αφουγκράζεται τις απαιτήσεις των καιρών, εξελίσσεται και σπεύδει, ως πρωτοπόρο, να ικανοποιεί τις νέες ανάγκες που δημιουργεί η τεχνολογία της εποχής μας.

                                                                                                     Με εκτίμηση

                                                                                          Σταυρούλα Κανελλοπούλου

                                                                                  Γενική Διευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

- Διαβάστε περισσότερα

- Αποτελέσματα Διαγωνισμού
- Βράβευση 2018

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007