Στοιχεία σχολείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T.Θ.06–57010
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΤΗΛ. 2310 67.50.20
2310 67.43.96
FAX. 2310 67.50.21

elementary@delasalle.gr

Που θα μας βρείτε

Η εφημερίδα μας

Ημερολόγιο

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Αγγλικό Τμήμα - Εκδόσεις De La Salle

Ο θεσμός της εξάσκησης μέσω των φωτοτυπιών και των βιβλίων του εμπορίου κρίνεται χρονοβόρος, κοστοβόρος και απαρχαιωμένος. Για τον λόγο αυτό, το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών ετοιμάζει στοχευμένες ασκήσεις και τις συμπεριλαμβάνει σε σπιράλ τα οποία διαθέτει στους μαθητές δωρεάν στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε καλύτερη εμπέδωση της γνώσης των μαθητών μας, διαφημίζουμε το έργο των καθηγητών μας, ενισχύουμε το προφίλ του Σχολείου μας και απαλλάσσουμε τους γονείς από το μεγαλύτερο κόστος αγοράς βιβλίων.

Τόσο το λεξιλόγιο όσο και η γραμματική περιλαμβάνουν ασκήσεις επαναληπτικές (2, 3, 5, 10 και 20 κεφαλαίων). Το υλικό ανατρέχει συχνά σε παρελθόντα γραμματικά φαινόμενα για καλύτερη επανάληψη της ύλης και περιέχει πολλών ειδών ασκήσεις για να καλύπτει όλες τις ανάγκες και αδυναμίες των μαθητών.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να επαναλάβετε τις ασκήσεις που έχουν λυθεί και διορθωθεί στη διάρκεια της σχολική χρονιάς, το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών σας προσφέρει τη δυνατότητα να τις αναζητήσετε στο blog του Δημοτικού → Αγγλικό Τμήμα → Ηλεκτρονικό Υλικό.

Διαγωνισμός Ορθογραφίας '18

«Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αγγλικών '18

4ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στα Αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

CLUBS 2017 - 2018

Η «Ζώνη Δραστηριοτήτων» προσφέρει στους μαθητές ποικιλία δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αθλητικά, καλλιτεχνικά και περιβαλλοντικά τους ενδιαφέροντα.

Club Α' Δημοτικού

Club Β' Δημοτικού

Club Γ'-Δ' Δημοτικού

Club E'-Στ' Δημοτικού

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ SID 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ


Το ξενόγλωσσο τμήμα του Κολεγίου μας βραβεύτηκε με το
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
2005 και 2007